Inbrengen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het inbrengen van merkkleding, accessoires, speelgoed en/of zotte designer items. Wij kopen niets in, wij nemen alleen items in consignatie; wij proberen jouw items te verkopen en wat je niet verkoopt krijg je terug of gaat naar een goed doel.

Hoe kun je inbrengen?

 • De items moeten onbeschadigd, compleet, schoon, gewassen en gestreken/gestoomd zijn. Er mogen geen vlekken of gaatjes in zitten en het mag niet verwassen zijn. Daarnaast moet het in het modebeeld van nu passen. Bedenk voordat je het naar ZOT Rotterdam brengt of je het zelf zou kopen als het in de winkel zou liggen of hangen. Wij verkopen alleen moderne kleding van recente collecties, geen vintage.
 • Wanneer je een afspraak hebt gemaakt om spullen in te brengen, worden je items ter plekke bekeken. We streven ernaar je items binnen 6 weken te registeren en in de verkoop te hangen. Bij registratie zullen wij de prijs bepalen. Mocht er een speciaal item bij zitten, dan kun je altijd een gewenste prijs aangeven. Items die we niet innemen, dien je weer mee terug te nemen. Na registratie ontvang je per e-mail een overzicht van de door jouw ingebrachte items. 
 • Kleding blijft gedurende het lopende seizoen in de winkel. Aan het eind van het seizoen gaat alles in de uitverkoop. Indien je niet aan de uitverkoop mee wenst te doen, dien je zelf van te voren een afspraak te maken om de kleding op te komen halen. Voor lente- en zomerkleding is dat vóór 1 juni, voor herfst- en winterkleding vóór 1 december. Mocht je je kleding voor die datum niet hebben opgehaald, dan gaan we er van uit dat je mee wilt doen met de uitverkoop. De kleding die na de uitverkoop nog niet verkocht is, zullen we doneren aan een goed doel.
 • Items anders dan kleding blijven gedurende 6 maanden in de winkel. Deze items gaan niet in de uitverkoop en dienen voor het verstrijken van de periode van 6 maanden opgehaald te worden. De items die na deze periode niet verkocht of opgehaald zijn, zullen we doneren aan een goed doel.
 • Van januari t/m april kan lente- en zomerkleding ingebracht worden en van juli t/m oktober herfst- en winterkleding. In de tussenliggende maanden nemen we geen items in.
 • Aan het eind van het zomer- of winterseizoen krijg je per e-mail een overzicht van de voor jou verkochte spullen. Je kunt er voor kiezen om jouw opbrengst contant of per bank uit te laten betalen of het bedrag te laten staan om bij ZOT Rotterdam nieuwe aankopen te doen. Dit tegoed door inbreng vervalt na een periode van één jaar.
 • Na verkoop is 40% van de opbrengst voor jou.
 • Wij besteden de grootste zorg aan je artikelen. Je inbreng is op eigen risico. De ingebrachte items zijn niet verzekerd tegen brand- en/of waterschade. Zoekgeraakte, kapotte of gestolen artikelen worden niet vergoed.

Wat kun je inbrengen?

 • (Zo goed als nieuwe) merkkleding voor dames.
  Merken als Filippa K, American Vintage, Humanoid, Modström, Maison Scotch, COS, Repeat, Sissyboy, Denham, Nümph, etc. Wij nemen geen kleding in van Hema, Zara, Only, Vera Moda, H&M, Mango, Esprit, Mexx en soortgelijke ketens. Bekijk hier ons volledige merkenoverzicht.
 • (Zo goed als nieuwe) merkkleding voor baby’s/kinderen (maat 50 t/m maat 152 = 0 t/m 12 jaar).
  Merken als Imps&Elfs, Petit Bateau, 4 Funky Flavours, Vingino, Z8, Cleasen’s, Tumble ‘n Dry, Mini Rodini, NOeser, Noppies, Kik Kid, etc. Wij nemen geen kleding in van Hema, Zara, Primark, C&A, H&M en soortgelijke ketens. Bekijk hier ons volledige merkenoverzicht.
 • Leren items/accessoires zoals jasjes, tassen, riemen, (hand)schoenen, slippers, sieraden, portemonnees, etc. Merken als Cowboysbag, Goosecraft, Shabbies, Liebeskind, Fred de La Bretonière, Chicks On A Mission, etc. Merkloze items of artikelen van minder bekende merken worden in overweging genomen, mits het gaat om écht leer.
 • Mooi (houten) speelgoed. Merken als Janod, Brio, Haba, Grimm’s, Done by Deer, Plan Toys, Lego, Duplo, Playmobil, etc. 
 • Kleine, bijzondere design meubeltjes en woonaccessoires. Bij voorkeur van organische, natuurlijke of robuuste materialen als leer, hout, katoen, beton, metaal, (natuur)rubber, etc. Wij nemen geen items in van Hema, Ikea, Xenos, etc.
 • Zotte designer items. Bijzondere voorwerpen, collector items en ‘rariteiten’.

Heb je nog vragen?

 • Op onze FAQ-pagina vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.