Zot Rotterdam stopt!

Tassen

Het huidige fysieke verkooppunt van Zot Rotterdam stopt met bestaan… Waaaah! Wat? Gaat de winkel sluiten?! Ja, helaas betekent dit dat de fysieke winkel definitief zal gaan sluiten. De reden van dit besluit is een combinatie van de huidige omstandigheden in de wereld plus persoonlijke omstandigheden in de vorm van een zwangerschap. Zot Rotterdam zal voor het laatst open zijn op vrijdag 26 maart 2021. Daarna zullen we de winkel leegruimen en items retourneren aan inbrengers die hebben aangegeven graag hun resterende spullen terug te willen ontvangen. Ook zullen we de uitbetalingen doen van de items die het afgelopen half jaar verkocht zijn.

Shoppen op afspraak
Gelukkig kan er nog wel tot en met 26 maart op afspraak geshopt worden in de winkel! We mogen 3 klanten tegelijkertijd ontvangen, dus boek gauw je shopmoment in. Als er geen plek meer is op het tijdstip van jouw keuze, mail dan even. Dan kijken we of we je alsnog in kunnen plannen naast iemand anders. Het zou natuurlijk wel zo leuk zijn als je nog een laatste keer kunt komen kijken in de winkel en we nog face-to-face afscheid kunnen nemen!

Ophalen van spullen
Praktisch gezien betekent dit ook dat er het één en ander afgerond zal moeten worden. Zo zullen alle resterende spullen uitgezocht en gesorteerd worden en moeten de inbrengers die hebben aangegeven spullen te willen terug ontvangen langs komen om de resterende items op te halen. Is dat voor jou het geval, wil je dan laten weten wanneer je langs kunt komen? Dit zal alleen kunnen in de week van 6 tot en met 9 april tussen 10:15 en 14:00 uur. Alles wat niet opgehaald is na 9 april doneren we aan de kledingafdeling van de voedselbank en kun je dus niet meer terugkrijgen. Heb je aangegeven je resterende items terug te willen, maar zie je hier van af? Laat het dan ook even weten.

Toekomstplannen
Hartstikke jammer natuurlijk, dat de fysieke winkel van Zot stopt. Gelukkig biedt het ook weer andere kansen en hopen we in de toekomst in elk geval online door te kunnen gaan! Hoe dit er exact uit zal komen te zien is nog niet bekend, maar het zou leuk zijn als Zot Rotterdam met een gelikte website, mooie foto’s op social media, originele events en marktjes, privé shoppen aan huis en/of dergelijke activiteiten gewoon kan blijven bestaan! Want eerlijk is eerlijk, we gaan jullie wel echt missen. We hebben zoveel leuke, lieve, trouwe en gezellige klanten en inbrengers in ons hart gesloten, we hopen echt dat die connectie zal blijven bestaan! 

Kortom; we hopen jullie allemaal nog eens te zien; of dat nou met een privé shopmomentje is of bij het ophalen van niet-verkochte spullen. Of misschien wel over een tijdje als je iets leuks ziet op de socials of de website wat je graag even wilt komen passen. En wellicht zien we elkaar gewoon onverwachts nog eens ergens in de buurt… Hoe dan ook; Zot ziens!!

Reacties